Partners

Fishing in the middle of sweden

www.fishinginthemiddleofsweden.com

Fishing in the middle of Sweden, eller "FIMS", är ett samarbete mellan en antal boendeanläggningar och fiskeguider i Hälsingland. 

FIMS startades som ett projekt 2011 men drivs vidare som en ekonomisk förening sedan något år tillbaka.
Jag har varit en del av FIMS sedan 2015 och sitter idag med som styrelsemedlem i föreningen. 
Tack vare mitt medlemskap i FIMS har jag tillgång till ett nätverk av duktiga fiskeguider och seriösa hyresvärdar som alla lägger stort fokus vid att fisket som bedrivs ska vara långsiktigt hållbart.

13351223_10154208168617812_719169626_ojpg

http://www.cottageinhalsingland.com/

Jag arbetar i nära samarbete med Cottage in Hälsingland sedan några år tillbaka. Här finns flera olika boenden med allt ifrån enklare stuga till fullstort hus att hyra. 

Knubbens Gård

http://www.knubbensgård.se/

En annan boendeanläggning jag samarbetat med i ett antal år nu är Knubbens gård. Denna gård ligger i direkt närhet till ett av mina hemmavatten. Fullt utrustat boende med möjlighet att hyra båtar vid egen båtplats. Här finns möjlighet att bo i en ladugård som inretts till sommarboende, eller ett nybyggt attefallshus men fin utsikt över fiskevattnet. 

https://www.svedea.se/batforsakring

Svedea är mitt  val av försäkringsbolag. Jag är mycket nöjd över vårt samarbete och de ger mig en heltäckande försäkringslösning för guidebåtar, hyrbåtar, trailer och passageraransvarsförsäkring. 

Martin Elversson

martin.elversson@gmail.com

+4670-681 23 60

Hälsingland Fishing Experience

Martin Elversson Försäljning

Företaget innehar F-skattsedel